USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Ülkü Ocaklarından AKP’li Eroğlu’na mkravat

Ülkü Ocaklarından AKP’li Eroğlu’na mkravat
24-01-2014 09:54
Google News

Ülkü Ocakları Başkanı Onur Çalışkan, AK Parti Belediye Başkan adayı Eyüp Eroğlu’nun sosyal medyada açmış olduğu sayfaya internet haramileri müdahale etti sözlerini hatırlatarak, “Bu işi tertipleyen şahıslardan bir tanesi Mimar Sinan Türk. Diğer isim ise Ak Parti Tokat İl Başkan Yardımcısı sosyal medyadan sorumlu Eyüp Gür. Biliyorsunuz Ak Parti adayının bu yıl Tokat için seçmiş olduğu renk sarıydı. Seçimle beraber sarardılar. Bu olayı açıkladıktan ve ispatladıktan sonra biz kendisine bu mkravatı hediye etmek istiyoruz. Ayrıca kendisine birde mektup yazdık. Bu ikisini kargoyla kendisine gönderiyoruz“ dedi.

Ülkü Ocakları Başkanı Onur Çalışkan, AK Parti Belediye Başkan adayı Eyüp Eroğlu’nun sosyal medyada çıkan beğeni polemiğine makamında düzenlediği basın toplantısıyla son noktayı koydu. Başkan Çalışkan, Ak Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu’nun  sosyal medyadaki sayfasındataya çıkan bir sahte beğeni polemiğinin son iki haftadır gündemde olduğunu hatırlatarak, “Biz bu sahte beğenileri ispatladıktan sonra Eyüp Bey bu konuyla ilgili kısa bir açıklama yapmıştı. Ben bu açıklamayı sizlere hatırlatmak istiyorum.

“Adaylığımla birlikte sosyal medyada açmış olduğum sayfaya internet haramileri müdahale ederek bir takım kişilerin hesaplarından beğenme sağlanmıştır. Bu tür tertiplerle siyaset mühendisliği yapmaya çalışanların amacıtadadır. Sosyal medya üzerinden bu tür işlerle uğraşmaya ne vaktim, ne teknik bilgim ne de siyasi ahlakım müsait değildir. Sayfama alçakça müdahale edip, sonra da bu ayak oyununu oynayanlar bilsinler ki milletimiz bu tür yapay ve ucuz oyunların farkındadır. Böylesine mübarek bir kandil gününde bur tür ahlaksızca tertipleri yapanları Rabbime havale ediyor, siyasi yarışma esas olanın milletimizin gönlüne girmek olduğunu bir kez daha hatırlatıyorum” diye bir açıklama yapmıştı. Biz de bu açıklamasında bizi itham ettiğinitaya koymuştuk. Bizi itham etmiyorsa da kimleri hedef aldığını açıklamasını istemiştik. Ayrıca o gün bu işi yapanları bulup açıklamazsa vetaya koymaysa Tokat Ülkü Ocakları olarak bunu bizim yapacağımızı söylemiştik. Çünkü hiçbir iftira, fitne ve leke Ülkücü Hareket’in üzerinde asla kalmadı ve kalmaz” dedi.

Yapanlardan birisi mimar, birisi başkan yardımcısı

AK Partili Eroğlu’nun gürlerken boş yere gürlemediğini söyleyen Başkan Çalışkan, “Ama siyaset mühendisliği kelimesini tutturamamış, çünkü yapanlardan birisi mimar. Bu işi tertipleyen şahıslardan bir tanesi hemen sol kolunda bulunan ve aday adaylığı sürecinden de tanıdığımız Mimar Sinan Türk. Diğer isim ise konuşmalarda adı geçen Ak Parti Tokat İl Başkan Yardımcısı sosyal medyadan sorumlu Eyüp Gür. Sinan Türk’ün konuşmalarını aktarmak istiyorum.

Sinan Türk Avukat Eyüp Eroğlu’nun sosyal medyada bulunan sayfasının linkini atarak A şahsına, “Merhaba, Selamun Aleyküm demiş. Karşısındaki şahıs selamı aldıktan sonra, Sinan Türk, “Bu Sayfaya beğeni sağlayalım lütfen. Değerli Başkanım Sayın Eyüp Eroğlu Bey Belediye Başkan Adayımızdır, rica ediyorum. Hal hatırlaşamadık hiç inşallah görüşelim” demiş. Karşıdaki kişi ise “Eyüp Bey’le birebir görüşmemizi sağlayabilir misiniz acaba?” diye cümlesini devam ettirmiş.

Burada lütfen bir daha dikkat edin aziz mübarek günü karıştırarak, işin içerisine Cenab-ı Allah’ı karıştırarak bu işi yapanlara haramiler vs. yaptı diyenleri esas biz şimdi Cenab-ı Allah’a ve Yüce Türk Milleti’ne havale ediyoruz.  Biz bu seçimin mutlu ve dostane bir şekilde geçmesi kanaatindeyiz. Mesele Tokat. Sıkışıp birilerine iftira atmanın, gıybet yapmanın, fitne salmanın hiçbir manası yoktur diye düşünüyorum.

Eroğlu’na mkravat

Biliyorsunuz Ak Parti adayının bu yıl Tokat için seçmiş olduğu renk sarıydı. Seçimle beraber sarardılar. Bu olayı açıkladıktan ve ispatladıktan sonra biz kendisine bu mkravatı hediye etmek istiyoruz. Sarı kravatla gezeceğine bundan sonra mkravatla gezsin. Kargolayıp kendisine göndereceğiz. Yanında da kendisine bu seçimin daha dostane geçmesi açısından yazmış olduğumuz bu mektubu da göndereceğiz. Eyüp Bey’i bu duruma düşüren kendi elemanları ki ben kendisinin de bu durumdan haberdar olmadığını düşünmüyorum. Çünkü birisi sağ kolu, diğeri sol kolu. Biz bu olayı bir tevafuklataya çıkardık ve bunun için Rabbime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45